Items in Basket

Subtotal

Checkout View and edit basket

Customers Also Bought

17. Bruk av Shiftplanleggeren på mobiltelefon

10 people found this article helpful

Skiftplanleggeren er laget for å kunne vises korrekt på ulike skjermstørrelser. For mobiltelefonskjermer er det kun sidene som er laget for den ansattes bruk som vil vises korrekt og brukervennlig:

• Timer
  • Utlyste vakter
  • Varsling

Oppsett av snarvei på mobiltelefonens skrivebord.

Shiftplanleggeren er tilgjengelig på en internettadresse som lastes inn i browseren på mobiltelefonen. Det lages en snarvei til denne adressen som legges lett tilgjengelig på mobiltelefonens skrivebord. Det er litt forskjellig fremgangsmåte på Android- og Appletelefoner.

På dette bildet under ser du hvordan "Appen" vil se ut på en Appletelefon. Her har vi kalt den "Timegodkjenning". Navnet velger du selv.

Timeviewet

Timeviewet bruker du til å korrigere arbeidstiden din, endre på timene du har arbeidet og til å godkjenne timelisten når den er klar. Øverst i bildet har du to små "^" disse kan du trykke på for å folde sammen menyvalgene slik at du får større skjerm til det arbeidet du skal gjøre.

Dato fra - til: Legg inn den perioden du vil vise. Trykk "Filter"

Vaktene som er planlagt for deg vises i bildet.

Gjøre endringer på genererte vakter

Trykk på vakten du vil endre. En meny kommer tilsyne. Velg "Amend duty" eller "Endre vakt". Du kan nå endre den genererte arbeidstiden til den som faktisk er brukt. Dette er viktig for at systemet skal kunne beregne overtiden korrekt i tillegg til at oversikten over arbeids- og hviletid blir beregnet.

"Request replacement" eller "Anmode om avløsning". Dette valget bruker du når du vil sende en søknad om å bytte vakt- eller du av en eller annen grunn ikke har anledning til å jobbe. Søknadene vil bli behandlet av din nærmeste leder.

"Manage extra hours" eller "Endre tilleggstimer". Dette bruker du når du vil gjøre manuelle endringer til de timene systemet allerede har generert for deg. Du kan legge til og trekke fra, og du kan forandre koststedet for timene. Oppsettet her kan variere fra rederi til rederi.

"Bobblesymbolet". Trykk på symbolet som viser en liten snakkeboble øverst. Her kan du legge inn og lese merknader som er gjort på denne vakten. Når du har lagt inn en melding vil vakten lyse opp med et lite tall som forteller ledelsen ombord om at en merknad er lagt inn. På samme måte vil et lite tall vises i boblen når det ligger andre merknader der. NB: Vær klar over at alle kan i utgangspunktet lese det du skriver inn.

Trykk på en av datoene

Og en meny kommer tilsyne med disse valgere